Ledningsgrupp 

Tyrone Andersson

CEO.

tyrone.andersson@lohilofoods.com

Anställd i Lohilo Foods sedan 2020.

Utbildning / tidigare erfarenheter

Tyrone Andersson har en ekonomutbildning från Linnéuniversitetet i Växjö med inriktning mot Supply Chain Management och japanska kvalitetsfilosofier. Han har innehaft flera olika ledande positioner inom Supply Chain och Försäljning på internationella FMCG-bolag som Kraft Foods (nuvarande Mondelez), Red Bull Sweden och Unilever.

Utöver detta har Tyrone under sin 20-åriga karriär varit engagerad & drivande i flera branschföreningar, senast som ordförande för DLF Marknadskommitté och ECR Retail Demand. Tyrone kommer närmast, som Försäljningsdirektör, från Unilever Sverige AB.

Innehav, eget och genom närstående: 87 726 aktier privat. 

2mq1ca27mlaptw4b_edited.jpg

Mats Vikström

CFO.

mats.vikstrom@lohilofoods.com

Anställd i LOHILO Foods sedan 2021.

Tidigare erfarenheter: 

Mats Vikström kommer närmast från rollen som CFO på Dr. Saeid AB. Innan Dr. Saeid AB arbetade han som Interim CFO på MIPS AB (publ)  Group PMO Director på Intrum AB (publ), CFO samt Chief Operating Officer på Mantex AB (publ) och dessförinnan har han haft en rad positioner inom finans på Cloetta AB (publ) och Unilever.

Innehav, eget och genom närstående: 8 175 aktier privat.

2edikzuklr89jqfb.jpg

Tuss Odin Ekman

CMO

tuss.odin-ekman@lohilofoods.com

Anställd i Lohilo Foods sedan 2021.

 

Utbildning/tidigare erfarenheter

Tuss har en Master i Management från Handelshögskolan i Stockholm. Tuss kommer senast från Nelly.com som Head of Brand & Marketing och har dessförinnan gjort flertalet roller på Procter & Gamble i Sverige och UK.

Innehav, eget och genom närstående: Teckningsoptioner  (serie 2020/23) motsvarande 45 000 aktier.

 

Tobias-Hausenkamph-1.jpg

Tobias Hausenkamph

Commercial Lead.

tobias.hausenkamph@lohilofoods.com

 

Anställd i Lohilo Foods sedan 2019.

Utbildning / tidigare erfarenheter:

Tobias Hausenkamph är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg och innehar även en Master in Consumption and Consumer Behaviour vid samma lärosäte. Tobias har en bakgrund som Brand Manager på Orkla och har därefter arbetat åtta år på Unilever, där han huvudsakligen var placerad i Norge som kategorichef för flertalet av Unilevers kategorier. Tobias har även erfarenhet som Business Developer – Ice Cream and ”Ready to Drink” på Unilever för den norska marknaden. Kommer senast från en roll som Nordic Cabinet Operations Manager för Unilevers nordiska organisation.

 

Innehav, eget och genom närstående: Teckningsoptioner (serie 2020/23) motsvarande 10 000 aktier.

Caroline-Andersson.jpg

Caroline Andersson

Supply Chain Lead. 

caroline.andersson@lohilofoods.com

Anställd i Lohilo Foods sedan 2020.

Utbildning / tidigare erfarenheter:

Caroline Andersson har bakgrund som produktkoordinator på Staples AB och har därefter arbetat åtta år på Wilo Nordic AB inom logistik och senast haft rollen som Supply Chain Manager på samma bolag, med ansvar för inköp, lager och orderhanteringsavdelning. Caroline har även haft ansvar för nordiska projekt innefattande implementering av nytt affärssystem samt centralisering av lager. Caroline började arbeta på Lohilo Foods i februari 2020 som inköpschef med ansvar för lager/logistik/inköp.

 

Innehav, eget och genom närstående:

Teckningsoptioner (serie 2020/23) motsvarande 5 000 aktier.