DSC01063.jpg
Lohilo_Logo_Black.png

Vårt flaggskepp bland egna varumärken som vi skapat själva och nu exporteras globalt. LOHILO föddes ur visionen att glassälskare (som oss!) skulle kunna njuta av fantastisk glass, med ett lika fantastiskt näringsinnehåll. Vi vet att våra kunder inte nöjer sig med glass som bara är nyttig. Det är därför vi skapade receptet för den godaste proteinglassen någonsin. LOHILO började som en av världens första proteinglassar och har nu utvecklats till ett varumärke som sträcker sig över flertalet produktsegment med samma, övergripande syfte; träning och hälsa med fokus på fantastisk smak och funktion.

Köp LOHILO direkt genom att klicka på länken nedan.

DSC05263 (1).jpg
Alvestaglass-Logga-Small (1).png

Alvestaglass är vår svensktillverkade premiumglass direkt från fabriken I Växjö. Sedan över 30 år tillbaka har vi skapat kvalitetsprodukter med självklara platser i våra kunders frysar. Glassen och alla såser är gjorda från grunden - allt enligt vår glassmästares recept. På Alvestaglass har vi valt att fokusera på svenska och närodlade råvaror eftersom vi tycker att det gör glassen lite godare. Vi har ett brett utbud av olika smaker – så att alla kan hitta sin egen favorit. Självklart har vi inkluderat laktosfri, mjölkfri och sockerfri glass I vårt sortiment, för att alla ska kunna njuta av vår goda glass.

DSC04932 (2).jpg
Järnaglass logo .png

Vår noggrant tillverkade lyxglass med fantastisk smak. Järnaglass är ett hantverk som tillverkas med ett fåtal, väl utvalda ingredienser. Vi har nämligen tagit en tydlig ståndpunkt när det gäller överflödiga ingredienser, e-ämnen och tillsatt luft - för att den allra bästa glassen inte behöver det! All vår grädde levereras av Skånemejerier och våra smaksättningar hemgjorda av närproducerade ingredienser. Vi förvärvade bolaget Järnaglass 2017, som ett naturligt steg i rätt riktning för att erbjuda det bästa till glassälskare.

Product Lifestyle (134).jpg
Bubbies-Logga-Small.png

Bubbies är succén från Hawaii. Bubbies förfinade den traditionellt japanska mochi-glassen med glass täckt av tunn, delikat risdeg. Bubbies erbjuder en uppsjö av fantastiska smaker, från fruktig passionsfrukt till dekadent salt karamell. De lagom stora munsbitarna är fyllda av krämig gräddglass med naturliga smaksättningar. Det yttre lagret, mochin - är gjord av rismjöl och lätt sötad för en helt unik textur och smak, som dessutom är helt glutenfri. Bubbies är den perfekta godsaken för dig som söker en exotisk, exklusiv glassupplevelse. Ett varumärke vi är glada att driva, distribuera och sälja på den svenska marknaden.

Glass smaker
Häagen-Dazs-Logga-Small (1).png

Häagen-Dazs har gjort glass som ingen annan sedan 1960. Grundare, Reuben Mattus vision var att göra den mest extraordinära glassen som världen någonsin har smakat, en sked lyx för att undkomma vardagen. Och för att komma dit använde han bara noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Som Reuben sa, 'Om du är som alla andra, är du förlorad'. Så vi gör en glass som ingen annan - det bästa som bäst kan vara. Vi är stolta över att vara distributörer av  Häagen Dazs i Sverige.

113595073_601691930723069_47166798035236
Halo Top logo .png

Halo Top är succén från USA som har bemästrat konsten av kalorisnål glass, utan att behöva kompromissa med den goda smaken. Halo Top erbjuder ett sortiment av underbart välsmakande glass, med endast 280-380 kalorier per förpackning. Glass som alla kan njuta av, helt enkelt. Lohilo Foods AB (publ) är stolta distributörer av Halo Top.